Vi starter blogg

Vi har over en lengre periode forsøkt å formidle hvem vi er, hva vi står for, hvordan vi jobber, og ikke minst hvilke tjenester vi leverer. En av våre viktigste bidrag til dette var å endre hjemmesiden vår i slutten av 2013 slik at innhold og bilder stod i stil med budskapet vi ønsker å formidle, og historien vi vil fortelle. Vi har blitt veldig fornøyde med vår nye hjemmeside og har fått mange hyggelige tilbakemeldinger om både det ene og det andre. I tillegg har vi sett at trafikken til siden vår har økt kraftig og dermed blitt en av våre viktigste kommunikasjonskanaler.

Ettersom vi er et levende firma i stadig endring føler vi likevel at en statisk tekst på hjemmesiden ikke alene dekker alle nyanser og detaljer som vårt firma består av. Riktignok er vi et byrå som jobber med bemanning og rekruttering, og mange mener kanskje at det er dekkende nok i seg selv. Vi mener likevel at måten vi gjør det på, servicen vi yter og menneskene bak konseptet gjør oss helt unike, og vi ønsker derfor å benytte denne arenaen til å fortelle hele historien om hvem Losang er.

Vi begynner i det små og holder vårt første innlegg kort, men håper at dere som leser etter hvert vil sette pris på historiene, synspunktene, forklaringene, engasjementet og ikke minst menneskene vi formidler. Vi ønsker oss lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *