fbpx

Om oss

Om oss

Losang har håndplukket kandidater til arbeidslivet siden 70-tallet, og hjulpet hundrevis av jobbsøkere med å få fast jobb. Vi er ikke så opptatt av å være størst, men å skape størst verdi. Mens andre snakker om mange segmenter, mange oppdrag og mange vikarer, viser vi engasjement for hvert enkelt segment, hver enkelt arbeidstaker og hvert enkelt oppdrag. Det er det som betyr noe.

Ønsket om å lykkes, og viljen til å stå på, har bidratt sterkt til hvordan firmaet har utviklet seg opp igjennom årene. Helt fra oppstarten har firmaet vært preget av hardt arbeid, grundig kvalitetssikring, solide rutiner, og ryddige forhold. Samtidig ble det gjort bevisste valg om å holde organisasjonen liten. På den måten kunne vi opprettholde nærhet til oppdragsgivere og vikarer samtidig som vi hadde mulighet til kjapt å endre kurs dersom det skulle bli behov for det.
Våre rådgivere har i gjennomsnitt over 14 års ansettelsestid i Losang. På den tiden har vi alle opparbeidet et stort tverrfaglig nettverk av kunder og kandidater.

Tom Lomtjernbakken

Regionssjef Østlandet

Tom har jobbet i vikar & rekrutteringsbransjen siden 2007. Tom er sertifisert rekrutteringsrådigiver fra Det Norske Veritas, og har 13 års erfaring fra rådgivning, bemanning & rekruttering til ulike bransjer.

Inger Shinwari

lønn og faktura

Inger har hovedansvaret for lønn og faktura. Hun startet i Losang i 2006 og har vært firmaets altmulig-person innenfor administrative oppgaver og HR.

Henrik Killi

Daglig leder

Henrik startet i firmaet i 2005 og har vært med på alle firmaets endringer siden da. Foruten ansvaret for den daglige ledelse, har han gjennom 15 år jobbet med HR, rådgivning, bemanning og rekruttering tverrfaglig.