Om oss

Losang har håndplukket kandidater til arbeidslivet på Østlandet siden 70-tallet. Vi er ikke så opptatt av å være størst, men å skape størst verdi. Mens andre snakker om mange segmenter, mange oppdrag og mange vikarer, viser vi engasjement for hvert enkelt segment, hver enkelt arbeidstaker og hvert enkelt oppdrag. Det er det som betyr noe.
Ønsket om å lykkes, og viljen til å stå på, har bidratt sterkt til hvordan firmaet har utviklet seg opp igjennom årene. Helt fra oppstarten har firmaet vært preget av hardt arbeid, grundig kvalitetssikring, solide rutiner, og ryddige forhold. Samtidig ble det gjort bevisste valg om å holde organisasjonen liten. På den måten kunne vi opprettholde nærhet til oppdragsgivere og vikarer samtidig som vi hadde mulighet til kjapt å endre kurs dersom det skulle bli behov for det.
Våre rådgivere har i gjennomsnitt over 12 års ansettelsestid i Losang. På den tiden har vi alle fire opparbeidet et stort nettverk av kunder og kandidater.

Våre rådgivere

 • Tom Lomtjernbakken

  Regionssjef

  Østlandet

  Tom har jobbet i bemanning/rekrutteringsbransjen siden 2007. I den perioden har han primært hatt kundeoppfølging som sitt fagfelt, men har også blitt en dyktig rekrutterer. I sin tid hos oss har han hovedsakelig jobbet innenfor bygg / anlegg / lager / transport / logistikk og har prosjekter i Oslo, Akershus, Telemark, Østfold og Vestfold.

 • John André Møller

  Bemanningskonsulent

  John André er vår mann i felten. Han har jobbet hos oss siden 2004 og har en lang liste med sertifikater og førerkort (teleskoptruck, lastebil CE, truck T1-T4, anhuker, lift, m.m.). Hans tilstedeværelse på våre prosjekter gir oss et unikt innblikk i hvordan hverdagen fungerer rundt omkring, og hvordan ting har endret seg opp igjennom årene.

 • Inger Shinwari

  Lønns- og fakturaansvarlig

  Inger har hovedansvaret for lønn og faktura, samt bemanning av våre hjelpearbeidere. Hun startet i Losang i 2006 og har vært firmaets altmulig-person innenfor administrative oppgaver.

 • Henrik Killi

  Daglig leder

  Henrik startet i firmaet i 2005 og har vært med på alle firmaets endringer siden da. Han har jobbet med bemanning og rekruttering til en lang rekke bransjer, men har i dag mest fokus på fagfolk, maskinførere sjåfører etc.

Områdene vi leverer til