Om oss

Losang har håndplukket kandidater til arbeidslivet på Østlandet siden 70-tallet. Vi er ikke så opptatt av å være størst, men å skape størst verdi. Mens andre snakker om mange segmenter, mange jobber og mange oppdrag, viser vi engasjement for hvert enkelt segment, hver enkelt arbeidstaker og hvert enkelt oppdrag. Det er det som betyr noe.

Ønsket om å lykkes, og viljen til å stå på, har bidratt sterkt til hvordan firmaet har utviklet seg opp igjennom årene. Helt fra oppstarten har firmaet vært preget av hardt arbeid, grundig kvalitetssikring, solide rutiner, og ryddige forhold. Samtidig ble det gjort bevisste valg om å holde organisasjonen liten. På den måten kunne vi opprettholde nærhet til oppdragsgivere og vikarer samtidig som vi hadde mulighet til kjapt å endre kurs dersom det skulle bli behov for det. Denne strategien har vært nøkkelen til firmaets lange og lønnsomme historie.

Våre rådgivere har i gjennomsnitt over 10 års ansettelsestid i Losang. Det gir oss unik kjennskap til bransjen og kundene vi leverer til, samt skaper en tryggere ramme for både vikarer og kunder.

Våre rådgivere

Tom Lomtjernbakken

Tom Lomtjernbakken

Regionssjef
Østlandet
E-post: tom.l@losang.no
John André Møller

John André Møller

Bemanningskonsulent
E-post: john.m@losang.no
Inger Shinwari

Inger Shinwari

Lønns- og fakturaansvarlig
E-post: inger.s@losang.no
Henrik Killi

Henrik Killi

Daglig leder
E-post: henrik.k@losang.no

Områdene vi leverer til