Om oss

Losang har håndplukket kandidater til arbeidslivet siden 70-tallet, og hjulpet hundrevis av jobbsøkere med å få fast jobb. Vi er ikke så opptatt av å være størst, men å skape størst verdi for våre ansatte og kunder. Mens andre snakker om mange segmenter, mange oppdrag og mange vikarer, viser vi engasjement for hvert enkelt segment, hver ansatt og hvert enkelt oppdrag. Det er det som betyr noe. 

Helt fra oppstarten har firmaet vært preget av hardt arbeid, grundig kvalitetssikring, solide rutiner, ryddige forhold og et ønske om å bidra til å inkludere flest mulig i arbeidslivet. Samtidig ble det gjort bevisste valg om å holde organisasjonen liten. På den måten kunne vi opprettholde nærhet til oppdragsgivere og våre ansatte samtidig som vi hadde mulighet til kjapt å endre kurs dersom det skulle bli behov for det.

Vi i administrasjonen har i gjennomsnitt over 14 års erfaring i Losang. På den tiden har vi alle opparbeidet et stort tverrfaglig nettverk av kunder og kandidater.

Tom Lomtjernbakken

Rådgiver

Tom har jobbet i vikar og rekrutteringsbransjen siden 2007. Tom er sertifisert rekrutteringsrådigiver fra Det Norske Veritas, og har 13 års erfaring fra rådgivning, personalutleie, HR og rekruttering til ulike bransjer.

Inger Shinwari

Rådgiver

Inger har hovedansvaret for lønn og faktura. Hun startet i Losang i 2006 og har vært firmaets altmulig-person innenfor administrative oppgaver og HR.

Henrik Killi

Rådgiver / daglig leder

Henrik startet i firmaet i 2005 og har vært med på alle firmaets endringer siden da. Foruten ansvaret for den daglige ledelse, har han gjennom 15 år jobbet med HR, rådgivning, bemanning og rekruttering tverrfaglig.