fbpx

vi rekrutterer fagfolk til
bygg og anlegg

Kontakt oss i dag for en uforpliktende live chat

VI KAN BLANT ANNET SKAFFE

Tømrere

Malere

Betongarbeidere

Maskinførere

100% norskeid

Siden oppstarten på 70-tallet har vi hjulpet våre kunder med inntransport, riving, rydding, håndverkerarbeid, sjåfører og maskinførere. Trenger du hjelp til noe på prosjektet ditt står vi klare til å bidra!

Tilgjengelig 24/7/365

Vi er tilgjengelige på enten SMS, telefon eller e-post 24 / 7 / 365. Vi er små nok til at du slipper lange telefonkøer, og du kommer fram til en beslutningstaker med en gang.

DNV sertifisert

Sertifiseringsordningen for rekrutterere ble opprettet i 2011 og det er i dag over 360 sertifiserte rekrutterere, som daglig bidrar til at kandidater og kunder opplever gode og rettferdige rekrutteringsprosesser. Losang bidrar til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat ved å ha sertifisert rekrutterer fra Det Norske Veritas

Les hva våre kunder sier om oss

Losang er en viktig samarbeidspartner for oss. Vi får ofte overraskende leveranser og er derfor avhengige av en bemanningsaktør som kan levere solid arbeidskraft raskt og effektivt. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og den oppfølgingen vi får fra Losang.

Knut

Anleggsleder

Vi har samarbeidet tett med Losang det siste året og er svært fornøyde. De er seriøse, ryddige, hyggelige og pålitelige. De leverer alltid etter avtale.

Silje

Prosjektleder

Jeg har brukt Losang på flere prosjekter og er veldig fornøyd med kandidatene de leverer. Vi tar på oss prestisjetunge oppdrag, og er derfor avhengige av underleverandører som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og seriøsitet.

Jonas

Byggeleder

Til info om dere trenger folk. Jeg går god for losang. Brukt de siden midten av 1990 tallet

Henning

Anleggsleder

La oss hjelpe deg med rekrutteringen