fbpx

Vi bemanner ditt lager

Kontakt oss i dag for en uforpliktende live chat

VI KAN BLANT ANNET SKAFFE

Truckførere

Vareplukkere

Sjåfører

100% norskeid

Siden oppstarten på 70-tallet har vi hjulpet våre kunder med inntransport av varer, truckførere, sjåfører og generelle lagertjenester. Trenger du hjelp til noe på lageret ditt står vi klare til å bidra!

Tilgjengelig 24/7/365

Vi er tilgjengelige på enten SMS, telefon eller e-post 24 / 7 / 365. Vi er små nok til at du slipper lange telefonkøer, og du kommer fram til en beslutningstaker med en gang.

DNV sertifisert

Sertifiseringsordningen for rekrutterere ble opprettet i 2011 og det er i dag over 360 sertifiserte rekrutterere, som daglig bidrar til at kandidater og kunder opplever gode og rettferdige rekrutteringsprosesser. Losang bidrar til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat ved å ha sertifisert rekrutterer fra Det Norske Veritas

Les hva våre kunder sier om oss

Losang er en viktig samarbeidspartner for oss. Vi får ofte overraskende leveranser og er derfor avhengige av en bemanningsaktør som kan levere solid arbeidskraft raskt og effektivt. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og den oppfølgingen vi får fra Losang.

Knut

Vi har samarbeidet tett med Losang det siste året og er svært fornøyde. De er seriøse, ryddige, hyggelige og pålitelige. De leverer alltid etter avtale.

Silje

Jeg har brukt Losang på flere prosjekter og er veldig fornøyd med kandidatene de leverer. Vi tar på oss prestisjetunge oppdrag, og er derfor avhengige av underleverandører som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og seriøsitet.

Jonas

Til info om dere trenger folk. Jeg går god for losang. Brukt de siden midten av 1990 tallet

Henning

La oss hjelpe deg med bemanningen