fbpx

Bemanning til bygg, anlegg, lager og transport

Vi har spesialisert oss på bemanning til oppdrag innenfor bygg, anlegg, lager og transport. Kandidater som ikke krever spesielle sertifikater, eller fagbrev kan vi som regel levere samme dag på ned til en times varsel.

Bemanning

Når du leier inn arbeidskraft har du muligheten til å bemanne oppdrag med begrenset varighet, eller der du er usikker på hvor lenge du vil ha behov. Vi har kandidater som er ivrige på å jobbe og som er klare for å starte på kort varsel. Ettersom vi er et lite bemanningsbyrå betyr hver kunde veldig mye for oss. Vi gjør derfor alltid vårt ytterste for å levere på beste mulige måte. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg, eller sjekk våre oversikt over hvilken type bemanning vi kan skaffe.

Rekruttering

En ansettelse innebærer mange prosesser: behovsanalyse, utarbeidelse av kandidatprofil, utarbeidelse av treffende annonsering, bearbeiding av eksisterende nettverk, grundige intervjuprosesser, personlighetsanalyser og referansesjekker. Losang har sertifisert rekrutteringspersonell gjennom Det Norske Veritas, og leser og vurderer mange hundre CV’er hvert år. Selv om våre metoder er grundig utprøvd og velfungerende, forsøker vi hele tiden å gjøre ting enda bedre. I et marked som stadig er i endring er dette en forutsetning for å lykkes i det lange løp.

Jeg trenger hjelpearbeidere

Sjauing, bærehjelp, sjåfør kl B, rydding m.m.

Jeg trenger håndverkere

Tømrer, maler, murer, betongarbeider,m.m.

Jeg trenger maskinførere

Gravemaskin, hjullaster, lastebil kl CE m.m.

Jeg trenger lagerarbeidere

Lagermedarbeider, truckfører, m.m.