Jeg trenger bemanning

jeg trenger bemanning

Vi håndplukker mennesker til jobben

Losang har håndplukket kandidater til arbeidslivet på Østlandet i 40 år. Gjennom våre verdier pålitelig, personlig og handlekraftig har vi opparbeidet gode og langsiktige kundeforhold med mange av Norges største virksomheter. Til tross for dette jobber vi hver dag for å levere enda bedre bemanning i dag enn det vi gjorde i går, så når vi får et oppdrag gir vi oss ikke før kunden er fornøyd.

Uansett om behovet er vikar på kort varsel, langsiktig bemanning eller fast ansettelse leverer vi håndplukkede, dyktige og motiverte arbeidstakere til jobben.

Bemanning av oppdrag

Når du leier inn arbeidskraft har du muligheten til å bemanne oppdrag med begrenset varighet, eller der du er usikker på hvor lenge du vil ha behov.Vi har kandidater som er ivrige på å jobbe og som er klare for å starte på kort varsel. Ettersom vi er et lite bemanningsbyrå betyr hver kunde veldig mye for oss. Vi gjør derfor alltid vårt ytterste for å levere på beste mulige måte. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg, eller sjekk våre oversikt over hvilken type bemanning vi kan skaffe.

Rekruttering

Rekruttering er et eget fag, og som med alle andre fag kreves det mye trening for å bli dyktig. En ansettelse innebærer mange prosesser: grundig behovsanalyse (hvilke oppgaver skal utføres?), utarbeidelse av personprofil (HVEM søker vi?), utarbeidelse av treffende annonsering, bearbeiding av eksisterende nettverk, grundige intervjuprosesser, personlighetsanalyser og referansesjekker. Vi leser og vurderer flere tusen CV’er og søknader hvert år, og gjennomfører nesten like mange intervjuer. Selv om våre metoder er grundig utprøvd og velfungerende, forsøker vi hele tiden å gjøre ting enda bedre. I et market som stadig er i endringer er dette en forutsetning for å lykkes i det lange løp.

Hva lønner seg for deg?

Behovet for bemanning kan variere veldig – noen har akutte behov for vikarer med kort varighet og oppdragslengde, mens andre kan ha behov for faste ansatte med spesiell kompetanse og erfaring. Variasjonene er mange. Vi har derfor fleksible modeller som gjør at man kun betaler for det man faktisk har behov for. Uansett hvilket behov du har skal det lønne seg å benytte seg av våre tjenester!

Kontakt oss

Navn

Epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Melding