Bemanningsbyrå som hovedarbeidsgiver

Bemanningsbyrå-som-hovedarvbeidsgiver-Losang-Bemanning-e1436160593948

Mange av våre ansatte har Losang Bemanning som deres eneste arbeidsgiver. Dette tar vi så klart som et veldig positivt signal og er noe vi er ganske stolte av. Noen jobber hos oss i tilnærmet 100% stilling, mens andre jobber her imellom studier, reiser eller andre ting som gjør at de ikke kan jobbe 100%.

Vi har flere ansatte som har jobbet for oss i årevis – noen så lenge som 10 år. Hvor vanlig dette er i bemanningsbransjen vet vi ikke, men tidligere anslag fra bransjen sier at gjennomsnittlig arbeidstid i et bemanningsbyrå er ca 4 mnd.

Det kan så klart være mange årsaker til at noen velger å jobbe for oss i så lang tid, men vi har i alle fall noen teorier på hvorfor det er slik.

Bemanningsbyråets tilgjengelighet

Vi tror på å være lett tilgjengelige for å kunne besvare spørsmål og andre henvendelser så raskt og effektivt som mulig. Vi har i lang tid hatt åpningstider som overgår standardene i bransjen. I tillegg er vi på mail, Facebook, Linkedin og Google+. Vi mener at ved å være tilgjengelig viser vi at vi er interesserte i de henvendelsene som kommer og at vi tar de seriøst.

Engasjerte bemanningskonsulenter

På samme måte som at vi søker kandidater som liker å jobbe, er vi veldig glad i vår egen jobb. Vi synes det er gøy når vi med vår erfaring og kompetanse kan hjelpe kandidater til å finne jobben de virkelig ønsker, og kunder til å finne kandidatene de trenger. Det er dette vi lever av, men det er også dette vi lever for.

Kvalifiserte intervjuer

Det er ganske vanlig blant bemanningsbyråer at man reklamerer med store databaser med tusenvis av ansatte. Gjennom de årene vi har holdt på har vi også bygget et stort nettverk, men for oss betyr det mye mer at vi har noen få hundre kandidater som vi kjenner godt. Vi får inn i overkant av 1000 søknader hvert år, men det er bare en liten andel av disse vi faktisk intervjuer. Årsaken til dette er at vi ønsker å ta inn de kandidatene vi tror kan bli hos oss over en lengre periode slik at vi kan bli bedre kjent med de, og dermed finne prosjektene som passer best for kunde og kandidat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *